Langeveen 1 - Bentelo 1 : 0-3

Zondag 30 Oktober stond de uitwedstrijd tegen Langeveen op het programma, Bentelo had hier wat goed te maken nadat het hier vorig seizoen met 3-0 verloor.
Om 14:00 was de aftrap tussen beide teams.

Bentelo begon niet goed aan de wedstrijd waardoor Langeveen direct gevaarlijk werd. Langeveen probeerde zoals verwacht het de verdediging van Bentelo lastig te maken met lange ballen van achteruit, hier had Bentelo het de eerste 15 minuten nog lastig mee maar echt kansen leverde dit niet op voor Langeveen. Na de eerste 15 minuten begon Bentelo beter te voetballen waardoor er steeds meer kansen werden gecreëerd. Na 26 minuten was het dan ook raak. Ties Schutte wist Brent Schutte te vinden die goed naar binnen kwam en de bal vanaf de rand van de 16 in de verre kruising schoot. 0-1 Bentelo Brent Schutte. Na de 0-1 bleef Bentelo goed geduldig voetballen maar de eindpass was vaak net niet goed waardoor kansen uitbleven. In de 34e minuut wist Brent Schutte 1 op 1 te gaan met de keeper en schoot de bal met links goed langs de keeper. 0-2 Bentelo Brent Schutte.

De 2e helft begon Bentelo niet scherp en stond daarom meteen onder druk van Langeveen, hierdoor ontstond direct een grote kans voor de thuisploeg de bal ging gelukkig net over het doel. De eerste 20 minuten van de 2e helft had Bentelo het dan ook moeilijk en echt goed gevoetbald werd er niet meer. Langeveen wist ondanks dat niet echt gevaarlijk te worden. In de 77e minuut keerde de keeper van Langeveen een schot van Niels Rikkert, de bal viel daarna voor de voeten van Jesse Ottink die de bal vanaf de rand van de 16 netjes onderin de hoek schoof. 0-3 Bentelo Jesse Ottink met zijn eerste goal voor Bentelo 1. Daarna was het verzet van Langeveen wel gebroken en had Bentelo de uitslag misschien nog wel iets kunnen verhogen, maar gescoord werd er niet meer. Einde wedstrijd 0-3 winst voor Bentelo 1.

Zondag 6 November speelt Bentelo thuis tegen Hengelo 1. Hengelo staat momenteel bovenaan in de competitie bij winst zal Bentelo deze koppositie over nemen.

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren