La Première 1 - VV Bentelo 1: 0-1

Onder de rook van het Heracles-stadion speelde Bentelo zondag de tweede uitwedstrijd van het seizoen tegen A.V.C. La Première. De promovendus had zes punten uit twee wedstrijden, dus Bentelo stond voor een uitdaging.
In de eerste tien minuten zette La Première flink druk met snelle aanvallen via de flanken, maar Bentelo hield stand. Geleidelijk aan kwam Bentelo beter in de wedstrijd en creëerde het zelf ook gevaar zonder direct grote kansen te krijgen.

In de 30e minuut kwam La Première met tien man te staan, wat Bentelo extra ruimte gaf om gevaarlijk te worden. Vlak voor rust raakte Luc Meulenkamp nog de paal, maar de 0-0 bleef staan.
In de tweede helft voerde Bentelo het tempo op en probeerde vooral via de zijkanten te scoren. De keeper van La Première hield echter stand. Ook de thuisploeg probeerde met lange ballen nog gevaarlijk te worden.

In de 70e minuut viel de bevrijdende 0-1. Stef Waanders zette vanaf rechts een voorzet die ongehinderd bij de tweede paal in het doel belandde. De keeper probeerde de scheidsrechter nog op het verkeerde been te zetten, maar de bal was duidelijk over de lijn.

Ondanks dat Bentelo daarna de bovenliggende partij was en nog kansen creëerde, bleef het bij 0-1. Na iets meer dan 90 minuten floot de scheidsrechter af en was de tweede overwinning op rij voor Bentelo een feit.
Zondag 20 oktober speelt Bentelo om 14:00 uur thuis tegen LSV Lonneker.