• Door Marco van den Ham
  • Geplaats op maandag 8 mei 2017

Kampioenschap Bentelo 2

Na een aantal jaren te hebben geoefend, werd dit seizoen gestart met als doelstelling het behalen van de top 5! 

Na een goede start van het seizoen, hebben we in de eerste seizoenshelft maar enkele punten laten liggen. Met in de winterstop nog een achterstand van 4 punten op de nummer één, begon het vertrouwen te groeien en werd de doelstelling naar boven bijgesteld. Sinds november werd er geen wedstrijd meer verloren, waardoor samen met Witkampers en Buurse werd gestreden om het kampioenschap. Tot aan het einde was het een spannend gevecht, waarin we uiteindelijk de koppositie hebben veroverd. Met een voorsprong van 3 punten stond gisteren tegen de directe concurrent het kampioenschap op het spel. 
Met de aanmoediging van de vele supporters begon de wedstrijd om 11.15. Na de zenuwen er af te hebben gespeeld, begonnen we sterk aan de wedstrijd en werd in de 18e minuut de score geopend door een mooie vrije trap! Met nog enkele goede aanvallen was het wel duidelijk wie de bovenliggende partij was en kon in de 40e minuut de 2-0 op het scorebord worden gezet. Na rust kwam Buurse verrassend de kleedkamer uit, door hun twee centrale verdedigers in de spits te plaatsen. Hier werd gelijk goed op geanticipeerd, waardoor dit weinig gevaar opleverde. Na de 2-1 werd het nog even spannend, maar door 5 minuten later in de 85e minuut de 3-1 te scoren was dit maar van korte duur. 

De 3-1 was tevens de einduitslag, waardoor Bentelo 2 met deze prachtige overwinning gisteren tegen Buurse 2 het kampioenschap heeft verovert. 

Graag willen we onze sponsor Bouwbedrijf J. Exterkate, coach Wim Peters, Leider Ruben Rouhof, vlagger Robert Ankersmid en alle trouwe supporters bedanken voor dit mooie seizoen!

fotos

BSC Unisson 1 - Bentelo 1 : 1 - 1

23 apr

BSC Unisson 1 - Bentelo 1 : 1 - 1

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Foto's

VV Bentelo 1  – VV Enter 1 : 1 - 2

18 apr

VV Bentelo 1 – VV Enter 1 : 1 - 2

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Zondag 15 april stond het duel VV Bentelo 1 – VV Enter…

Onze sponsoren