Jubileumweekend 1 t/m 3 april VV Bentelo 75 jaar!
  • Door Thijs Nijland
  • Geplaats op woensdag 9 maart 2022

Jubileumweekend 1 t/m 3 april VV Bentelo 75 jaar!

Op 10-10-2020 bestond onze club 75 jaar en nu is eindelijk het heugelijke moment aangebroken dat we dit samen gaan vieren! In het weekend van 1 t/m 3 april worden er diverse activiteiten georganiseerd om stil te staan bij dit jubileum. Het programma voor het weekend ziet er als volgt uit:

  • Op vrijdagavond 1 april vanaf 18:30 uur is de "Piraten Pub Party" voor de JO14 t/m JO-19
  • Op zaterdagochtend 2 april vanaf 09:30 uur wordt "Zorro's Zotte Zeskamp" georganiseerd voor de JO7 t/m JO13. Ouders, opa's en oma's en supporters zijn van harte welkom om te komen kijken!
  • Op diezelfde zaterdag is om 18:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur) "Voetbal Inside" waarin Floris Prenger speciale gasten ontvangt. Hiervoor zijn in het bijzonder alle (oud)leden, sponsoren, leden van de club van 100 en supporters uitgenodigd. Opgave kan door een mail te sturen naar jubileum@vvbentelo.nl uiterlijk 22 maart aanstaande. (UPDATE 28-3: GEINTERESEERDEN DIE ZICH NOG NIET HEBBEN OPGEGEVEN MAAR WEL WILLEN DEELNEMEN, STUUR DAN ALSNOG EEN MAIL) De zaterdagavond loopt vanaf 20:30 uur door in een feestavond met DJ Kasper Put waarvoor geen opgave nodig is.
  • Op zondag 3 april sluiten we het weekend af met een "Super Sunday" waarbij alle 8 seniorenelftallen thuis spelen en er volop activiteiten worden georganiseerd en artiesten in de kantine optreden.

Uiteraard vinden al deze activiteiten plaats op onze thuishaven Sportcomplex "De Pol".

Wij kijken uit om dit weekend samen met jullie te vieren en hopen jullie allemaal te zien in het weekend van 1 t/m 3 april aanstaande!

Feestelijke groet,
Bestuur en jubileum commissie VV Bentelo

 

SPELERS VAN DE WEEK

24 nov

SPELERS VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Rietmolen 1 - Bentelo 1

24 nov

Rietmolen 1 - Bentelo 1

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Op vrijdagavond 18 November speelde het eerste van…

Onze sponsoren