SP Haarlo 1 – VV Bentelo 1: 0 - 6

Zondag jongstleden stond de eerste competitie wedstrijd voor Bentelo op het programma. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark de Berkel in en tegen Haarlo.

Bentelo begon de eerste helft voortvarend en wist na 6 minuten al op voorsprong te komen. Via de linkerkant kwam Ties ter Avest oog in oog met de keeper en faalde niet. Eén minuut later werd de voorsprong al verdubbelt, Ties Schutte zette Cas voor de keeper en wist de 0-2 binnen te leggen. In de 13e minuut was het weer raak voor Bentelo. Cas zag dat zijn inzet nog met moeite werd gekeerd, maar Ties ter Avest stond op de goede plek en kon de 0-3 binnen tikken. Vlak voor rust wist Jorn met een fraai afstandsschot de 0-4 op het scorebord te zetten.
Na rust nam Bentelo wat gas terug, Haarlo kreeg hierdoor een aantal kansen en dacht de 1-4 te maken, door vermeend buitenspel werd de goal afgekeurd. In het vervolg van de tweede helft kwam Bentelo niet meer in gevaar en wist het de score nog uit te bouwen. Cas wist zowel de 0-5 als de 0-6 binnen te schieten en kon hierdoor ook een hattrick op zijn naam zetten.

Door de overwinning zijn de eerste 3 punten een feit. Bentelo probeert dit goede begin volgende week een vervolg te geven. Aanstaande zondag wordt de eerste thuiswedstrijd gespeeld tegen VV Haaksbergen.

 

foto's

,
Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

27 mei

Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al…

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

24 mei

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging.…

Onze sponsoren