GSV’63 1 – VV Bentelo 1: 2 - 1

 

Na de overwinning van vorige week tegen koploper Neede, stond zondag 17 maart de uitwedstrijd tegen GSV op het programma.

Bentelo zou moeten winnen om in de voetsporen van Neede te blijven. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark de Brouwer, de wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Buitink.

De bezoekers begonnen zeer slecht aan de wedstrijd, GSV nam het heft in handen en wist meerdere malen gevaar te stichten voor het Bentelose doel. Het duurde echter ook niet lang voordat de openingstreffer op het scorebord stond. In de 16e minuut wist Ruben ter Maat een voorzet binnen te koppen. GSV kon niet lang genieten van de voorsprong, twee minuten later werd Cas oog in oog met de keeper gezet en wist al snel de gelijkmaker op zijn naam te zetten. Bentelo mocht uiteindelijk nog van geluk spreken dat het niet weer op achterstand kwam, een penalty werd afgekeurd wegens buitenspel.

Een driepunter was hiermee nog  ver weg, Bentelo schoof weliswaar op richting het doel van GSV, maar was vaak slordig in de passing, waardoor GSV vaak gevaarlijk werd in de omschakeling. Dit werd de bezoekers uiteindelijk ook fataal. In de laatste fase van de wedstrijd ging Bentelo op jacht naar de overwinning, maar door wederom slordig balverlies werd topscoorder Frank Rensink aan het werk gezet en schoot GSV in de 90e minuut naar de overwinning.

Na deze nederlaag is er genoeg stof tot nadenken, volgende week speelt Bentelo thuis tegen Diepenheim. Bentelo moet de draad weer oppakken om de gewilde tweede plaats in zicht te houden.

 

Foto's

,
voetbalschoenen van Toon Katier

21 feb

voetbalschoenen van Toon Katier

Door Marco van den Ham

De kleinste jeugd van V.V. Bentelo krijgt voor de 4e…

SPELER VAN DE WEEK

21 feb

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren