FC 't Centrum - V.V. Bentelo

V.V. Bentelo wint met 0-3 in de lastige uitwedstrijd tegen FC 't Centrum.

 

Zondag 4 December stond de laatste uitwedstrijd voor de winterstop op het programma. Een lastige uitwedstrijd tegen Het Centrum die de laatste jaren vrijwel altijd bovenin de 5e klasse meedoen.

Om 14:00 werd er afgetrapt. Bentelo begon goed aan de wedstrijd en zorgde voor veel dreiging door vaak snel te openen naar de andere kant, hierdoor ontstonden er steeds grotere ruimtes op het veld om te voetballen voor Bentelo. Dit leidde in de beginfase al tot een aantal kansen maar de ballen belanden tot nu toe of tegen de keeper van Het Centrum of naast de goal. Zelf gaf Bentelo vrijwel niks weg. In minuut 35 speelde middenvelder Ties Schutte de spits Ties Ter Avest in die de bal vervolgens goed teruggaf op Ties Schutte, waarna hij vervolgens vanaf randje 16 de bal langs de keeper van het Centrum schoof. 0-1 Bentelo, Ties Schutte.

Na de rust werd Het Centrum een enkele keer gevaarlijk uit een corner. Bentelo maakte vrij snel hierna de gewenste 0-2 uit een kort genomen corner viel de bal voor de voeten van Niels Rikkert, hij haalde uit de keeper redde deze poging maar Brent Schutte kon de losgevallen bal alsnog in het doel werken. 0-2 Bentelo, Brent Schutte. 10 minuten later wist de inmiddels ingevallen Thom Waanders de bal van de verdediger van het Centrum af te pakken en legde deze vervolgens goed terug op Ties Schutte, die zo zijn 2e van de middag kon maken. 0-3 Bentelo, Ties Schutte. De laatste 20 minuten speelde Bentelo de wedstrijd goed uit en gaf het niks meer weg. Einde wedstrijd een 0-3 overwinning voor Bentelo.

Volgende week speelt Bentelo zijn laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen middenmoter Vosta de aftrap zal om 14:00 zijn op sportpark de Pol.

Zie onderstaande link voor foto's

Foto's FC 'T Centrum - V.V. Bentelo

,
voetbalschoenen van Toon Katier

21 feb

voetbalschoenen van Toon Katier

Door Marco van den Ham

De kleinste jeugd van V.V. Bentelo krijgt voor de 4e…

SPELER VAN DE WEEK

21 feb

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren