EGVV 1 - Bentelo 1 : 1 - 3

Na twee vrije weekenden was het zondag 5 mei weer tijd voor een potje voetbal voor Bentelo 1. Deze week stond de op papier lastige uitwedstrijd tegen EGVV 1 op het programma.

Bentelo wist de vorige twee wedstrijden te winnen en ging vol goede moed richting Gelselaar om deze reeks vast te houden. Onder leiding van Dhr. Houweling werd, na een forse hagelbui, om 14.00 afgetrapt.

Bentelo begon goed aan de wedstrijd, de ploeg ging slim om met het gladde speelveld en zette hoge druk op de tegenstander. In de eerste fase van de wedstrijd werd Bentelo een aantal keren gevaarlijk, maar wist niet te scoren. Bentelo bleef de wedstijd controleren en wist uiteindelijk het ijs te breken. Na een strakke voorzet wist Ties ter Avest met een fraaie kopbal de score te openen, 0-1 voor de blauw-witten. Niet veel later was het Cas Hobert die door een snelle passeeractie de tegenstander kansloos liet en de tussenstand verdubbelde, 0-2.

Na rust was het spelbeeld anders. EGVV kwam goed uit de kleedkamer en dit zorgde ervoor dat Bentelo steeds meer naar achteren werd gedrukt. De aanvoerder van EGVV had de 1-2 op zijn schoen, maar de bal belandde op de lat. EGVV bleef druk uitoefenen, maar Bentelo was in de counter dodelijk in de vorm van Cas Hobert. Na slordig voetbal van de ploeg uit Gelselaar gooide Cas de wedstrijd in het slot, 0-3. De wedstijd leek gespeeld, maar ongeveer tien minuten voor het fluitsignaal kreeg EGVV een penalty. Dit zorgde voor een opstootje waarbij zowel een speler van Bentelo, als van EGVV met een rode kaart het veld moest verlaten. De penalty werd benut, 1-3. Vanaf dit was het tegenhouden voor Bentelo, wat succesvol werd gedaan. Bentelo boekte een verdiende overwinning en reisde met de puntjes in de tas weer terug naar de thuisbasis.

Volgende week zal, na een verloren uitwedstrijd, thuis op sportpark de Pol revanche worden genomen op Hoeve Vooruit 1. Een zes punten wedstrijd, Hoeve staat namelijk drie punten onder Bentelo op de ranglijst.

foto's

,
Vosta 1  – Bentelo 1 : 1 - 5

27 jan

Vosta 1 – Bentelo 1 : 1 - 5

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Zondag 26 januari stond de 1e competitiewedstrijd na…

V.V. Bentelo 75 jaar: jubileumweekend 9-10-11 oktober

25 jan

V.V. Bentelo 75 jaar: jubileumweekend 9-10-11 oktober

Door Marco van den Ham

V.V. Bentelo 75 jaar: jubileumweekend 9-10-11 oktober

Onze sponsoren