Diepenheim 1 - Bentelo 1 : 2 - 1

Afgelopen zondag moest Bentelo uit naar het altijd lastige Diepenheim. Om 14:00 werd afgetrapt op sportpark De Koppel.

Bentelo begon goed aan de wedstrijd. Het initiatief werd vanaf het eerste fluitsignaal gepakt en door goed voetbal werden de eerste kansen gecreëerd. Diepenheim kon de eerste helft geen vuist maken en daardoor hield Bentelo de controle. Echter leidde dit niet tot echte grote kansen en veel belangrijker nog: doelpunten.

De tweede helft begon Bentelo wat voorzichtiger, waardoor Diepenheim beter in de wedstrijd kon komen. Diepenheim kon vooral gevaarlijk worden door standaard situaties. Bentelo pakte een kwartier na rust het goede spel weer op. Dit leidde in de 75e minuut tot een treffer. Na een goede actie van Thomas Broekkamp werd de goaltjesdief, Ties ter Avest, bereikt. Na dit doelpunt veranderde echter alles. Vlak na de treffer van Bentelo maakte Diepenheim haar eerste beste kans af. Bentelo ging hierdoor veel meer naar voren lopen. Hier profiteerde Diepenheim in de 85e minuut van. Een voorzet werd binnen gekopt door de spits van Diepenheim. Hierdoor moest Bentelo wel komen, met als gevolg nog meer ruimte voor de spitsen van Diepenheim. Deze kregen nog een aantal kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Bentelo verliest dus alweer een uitduel. Nu is voor Bentelo dus de taak om zich te revancheren op 2 december 2018 op sportpark De Pol. Dan wordt er om 14:00 afgetrapt tegen SVBV.