DEO 1 – VV Bentelo1 : 1 - 2

Zondag 24 februari stond de wedstrijd tegen DEO op het programma, Bij winst neemt de ploeg van trainer Bert-Jan Heupers de tweede plaats over van Hoeve Vooruit.

Bentelo ging een lastige uitwedstrijd tegemoet en moesten er alles aan doen om de drie punten mee naar huis te nemen. Er werd om 14.00 uur afgetrapt, de wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Piquard.

Het waren de bezoekers die de eerste helft het initiatief hadden. Bentelo stond goed georganiseerd en wist een aantal goede kansen te creëren. In het verloop van de eerste helft zette Bentelo meer druk naar voren en met resultaat. In de 30e minuut kwam Bentelo op een 0-1 voorsprong, een aanval via rechts werd goed voorgezet, daardoor nam Jacco het vijandelijk doel onder schot en schoot de bal fraai in de linkerbovenhoek. Dit was tevens ook de ruststand in Dijkhoek.

De tweede helft kwam DEO beter in de wedstrijd, Bentelo werd gedwongen de lange bal te spelen en kwam hierdoor niet meer aan het voetballen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, de gevaarlijke momenten kwamen veelal uit de omschakeling. In de 65e minuut kwam Bentelo op een 0-2 voorsprong, Pim wist met een goede actie de achterlijn te halen en de bal voor te zetten op Thomas Broekkamp. Thomas kwam oog in oog met de doelman van DEO en faalde niet. Uiteindelijk was de wedstrijd gespeeld en was de overwinning binnen. In de laatste minuut kreeg DEO nog een penalty en deze werd verzilverd door Eduard Graaskamp.

Bentelo wint verdient van DEO, over twee weken ontvangt Bentelo Koploper Neede, er zal gewonnen moeten worden om kans te maken op directe promotie.