DEO 1 : Bentelo 1 : 4 - 0

Na de klinkende 6-0 overwinning vorige week op Haaksbergen, leek voor Bentelo het lek boven en kon het vizier gericht worden op een hogere positie op de ranglijst.

Om dit goede resultaat een vervolg te geven, moest er gewonnen worden van DEO. Bentelo was vanaf het eerste fluitsignaal echter totaal niet bij de les. DEO hanteerde veelal de lange bal en werd over de flanken een aantal keren gevaarlijk. Binnen het kwartier wist DEO tweemaal het net te vinden. Een vrije trap kon door de DEO-spits eenvoudig worden binnengekopt en enkele  minuten later werd de buitenspeler van DEO de diepte ingestuurd. Deze schoot de bal beheerst langs de Bentelose doelman. Gezien het feit dat Bentelo in aanvallend opzicht geen vuist wist te maken, speelden de blauwwitten na een kwartier spelen in feite al een verloren wedstrijd. Na de theepauze stond de Bentelose formatie in verdedigend opzicht beter dan in het eerste bedrijf, maar in aanvallend opzicht kwam Bentelo niet verder dan ongeveer 20 meter van het vijandelijke doel.

In plaats van de voetballende oplossing te zoeken, werd geforceerd de lange bal gehanteerd om nog iets van gevaar te stichten voor het doel van DEO, maar grote kansen leverde dit niet op. Na een dik uur spelen gooide DEO de wedstrijd definitief in het slot. Een vrije trap, net buiten de zestienmeter, werd door DEO over de muur geschoten en liet de Bentelose doelman daarmee kansloos. Hierna was de wedstrijd gespeeld en dat in de slotfase de 4-0 nog op het bord kwam, is enkel voor de statistieken.

Bentelo heeft zichzelf een slechte dienst bewezen afgelopen zondag en het zal de komende weken anders voor de dag moeten komen om van de onderste plaatsen vandaan te komen.

 

,
Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren