Contributie-inning sportseizoen 2020-2021
  • Door Thijs Nijland
  • Tags Jeugd, Senioren
  • Geplaats op donderdag 6 mei 2021

Contributie-inning sportseizoen 2020-2021

Het sportseizoen 2020-2021 is er een om snel te vergeten. We hebben aan het begin van het seizoen slechts een paar wedstrijden kunnen spelen en ook een groot gedeelte van het seizoen niet kunnen trainen. Hopelijk zal het nog wel mogelijk zijn om voor de zomer nog een paar wedstrijden te spelen of te trainen. Maar dat zal dit seizoen niet meer goed kunnen maken. Ondanks dit alles lopen de kosten bij de verenigingen wel door. Er is gelukkig wel gebruik gemaakt van COVID-ondersteuningsregelingen en we hebben natuurlijk ook zo min mogelijk kosten gemaakt. Maar we zullen ondanks de weinige speelminuten wel de contributies over dit seizoen moeten innen.

De sportverenigingen in Bentelo hebben hier onderling overleg over gehad en ook met Stichting De Pol hierover gesproken. Omdat de sportverenigingen minder kosten hebben gemaakt was de insteek om als verenigingen onze leden tegemoet te komen in de contributiekosten. Uit het overleg bleek dat niet bij iedere vereniging de overkoepelende bond de afdrachten stil heeft gezet. Omdat de KNVB wel voor een deel van dit seizoen afziet van de bondsafdracht zal de contributie van VV Bentelo voor dit seizoen 75% van het normale contributiebedrag zijn. 

Binnenkort zal de contributie van rekening van de leden van de sportverenigingen worden afgeschreven.

We hopen jullie hiermee op een volledige manier geïnformeerd te hebben. Maar vooral dat we na de zomer weer volledig en op een veilige manier kunnen sporten. En natuurlijk dat we allemaal gezond blijven.

Bestuur VV Bentelo

,
TVV 1 - Bentelo 1

18 okt

TVV 1 - Bentelo 1

Door Marco van den Ham | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

Zondag 10 oktober stond de uitwedstrijd tegen TVV op…

Spelers van de week

18 okt

Spelers van de week

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Onze sponsoren