Contracten hoofdsponsoren getekend
  • Door Thijs Nijland
  • Tags Jeugd, Senioren
  • Geplaats op woensdag 16 november 2022

Contracten hoofdsponsoren getekend

Zoals eerder bekendgemaakt heeft VV Bentelo voor dit seizoen en de komende vijf seizoenen een combinatie van twee ondernemingen als hoofsponsor gevonden.

De Bentelose ondernemingen Totaallift BV en Spoolder Proeven en Proosten zijn bereid gevonden zich aan de voetbalvereniging te verbinden. Totaallift BV, de leverancier van onder meer hoogwerkers en heftrucks is al enkele jaren als sponsor verbonden aan VV Bentelo.Spoolder Proeven en Proosten is al 25 jaar de hoofdsponsor van VV Bentelo.

Zondag 13 november kon het eerste team van VV Bentelo eindelijk aantreden in de nieuwe tenues met daarop de namen van beide ondernemingen.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Zenderen Vooruit werd het nieuwe tenue gepresenteerd en werd de samenwerking tussen Totaallift, Spoolder Proeven en Proosten en VV Bentelo formeel vastgelegd.
Het duel tussen VV Bentelo en Zenderen Vooruit werd in de blessuretijd in het voordeel van VV Bentelo beslist. Met een 2-1 overwinning bleef VV Bentelo koploper in de vijfde klasse A en ligt daarmee op koers om het doel van promotie naar de vierde klasse te bereiken.

Foto's

,
Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren