Buurse 1 - Bentelo 1 : 1 - 0

Voor de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen ging Bentelo op bezoek bij Buurse.

Bentelo wacht nog altijd op de eerste overwinning en treft in Buurse, gezien de resultaten in voorgaande edities, een lastige tegenstander. In een enigszins gewijzigde formatie werd geprobeerd een goed resultaat te halen. Het begin van de wedstrijd was van beide partijen erg slordig en werd gekenmerkt door veel balverlies. Bentelo probeerde over de grond de aanval op te zetten, maar deze strandde meestal rond 20 meter van het vijandelijke doel. Daar waar Buurse middels de lange bal gevaar probeerde te stichten. Echte kansen leverde dit voor zowel Buurse als Bentelo niet op. Buurse kreeg echter wel een aantal hoekschoppen en wist hieruit, na ongeveer 20 minuten spelen, de score te openen. Een scherpe hoekschop werd, na een dekkingsfout in de Bentelose defensie, vrij ingekopt door Buurse. Hierna had Bentelo het veldoverwicht en kwam het een aantal keren goed voor het doel van Buurse, maar verder dan een aantal schoten voorlangs het doel, kwam Bentelo niet.

De tweede helft speelde zich vooral af op het middenveld en er werd door beide partijen weinig gecreëerd. In het laatste kwart van de wedstrijd ging Bentelo iets opportunistischer spelen, maar het slaagde er maar moeilijk in om de voorste linie te bereiken. In een poging de gelijkmaker te forceren, moest Bentelo iets meer ruimte laten achter zijn eigen verdediging. Middels een aantal snelle uitbraken, vaak ontstaan door slordig balverlies aan Bentelose zijde, probeerde Buurse nog gevaarlijk te worden voor het Bentelose doel en kreeg eenmaal een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd in het slot te gooien, maar liet deze kans onbenut. Hiermee stond uiteindelijk een 1-0 uitslag op het bord en is de tweede verliespartij voor Bentelo een feit.