Bentelo 1 – SVV’91 1 : 6 - 0

Zondag 10 November kwam SVV’91 op bezoek bij VV Bentelo. Na de goede wedstrijd van vorige week waarin overtuigend werd gewonnen van Langeveen (6-0) was het taak voor Bentelo deze lijn door te trekken. De wedstrijd stond onder leiding van Onno Hup.
Bentelo begon scherp aan de wedstrijd. Zodra SVV probeerde te voetballen zette Bentelo hoog druk en SVV wist zich hier niet onderuit te voetballen. Dit leidde in de eerste 10 minuten tot een aantal kleine mogelijkheden voor Bentelo. Na een kwartier spelen viel de verdiende 1-0 voorsprong. Robin ten Thije gaf de bal laag voor en bij de 2e paal kon Pim Wilmink binnentikken. Niet veel later wist Bentelo de voorsprong te verdubbelen. Een mooie aanval over meerdere schijven kwam uiteindelijk voor de voeten van Bas Heerdink die vervolgens de keeper kansloos liet met een lage schuiver in de linkerbenedenhoek. Vervolgens was het weer Bas Heerdink die met een individuele actie zorgde voor een 3-0 ruststand.
Het eerste kwartier na rust was slordig aan de kant van Bentelo. Door de riante 3-0 voorsprong was Bentelo minder geconcentreerd dan in de 1e helft. SVV kwam hierdoor iets meer voor de Bentelose goal, maar Bentelo gaf geen kansen weg. Na een uur spelen kwam Jeroen Bos goed mee op, schoot de bal vervolgens beheerst binnen in de verre hoek en besliste hiermee de wedstrijd. Door een eigen goal aan de kant van SVV werd het vervolgens 5-0. Het laatste half uur gaf SVV erg veel ruimte weg. Doordat Bentelo hier niet altijd goed mee om ging leek het duel te eindigen in een 5-0 voorsprong, maar in de slotminuten was het wederom Bas Heerdink die de bal binnenschoot.
Bentelo wint dus wederom met 6-0 en speelde een prima wedstrijd. Aanstaande Zaterdag staat de bekerwedstrijd tegen UD Weerselo op het programma, om 17.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark de Pol. Zondag 24 November gaat Bentelo bij hekkensluiter Phenix op zoek naar de 4e overwinning van het seizoen.

Supporters tot volgende week!

Foto's

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren