BSC Unisson 1 - Bentelo 1 : 1 - 1

Na de verliespartij tegen toenmalig hekkensluiter Enter, en de doordeweekse overwinning van Hector is Bentelo afgezakt naar de 12e plaats op de ranglijst. Dit betekent dat de blauw-witten nacompetitie in de strijd tegen degradatie zouden moetens spelen. De mannen van Bas Nijweide moesten flink aan de bak tegen hoogvlieger BSC Unisson.

Met 27 °C en een felle voorjaarszon trad Bentelo om 14.00 af in Boekelo. Bentelo begon goed aan de wedstrijd en kreeg in de 5e minuut al een opgelegde kans
om de score te openen. Het was echter BSC Unisson die voor het eerst het net wist te vinden. Door slap verdedigen kon Pim Raterink de bal in de verre hoek schieten en liet Thijs kansloos. In het vervolg van de eerste helft wisten beide teams niet door te dringen, dit resulteerde dan ook in een 1-0 ruststand.  
Vlak na rust dacht Bentelo de stand gelijk te trekken, maar door vermeend buitenspel ging dit feestje niet door. Bentelo liet het er niet bij zitten en wist in de 65e minuut de gelijkmaker op het bord te zetten. Een voorzet vanaf links werd goed binnengeschoten door Michel Vonder. Ook BSC Unisson zag een zuiver doelpunt afgekeurd worden. Dit schoot bij sommige spelers in het verkeerde keelgat, de scheidsrechter vond het noodzakelijk om drie gele en één rode kaart te geven aan de thuisploeg. Bentelo wist niet te profiteren van het overtal en bleef steken op een 1-1 eindstand.
In de komende wedstrijden zal Bentelo deze lijn door moeten trekken om weg te komen van de nacompetitie plaatsen. In de onderste regionen van de ranglijst is er nog van alles mogelijk. Bentelo staat nu 12e op de ranglijst en het gat met de nummers 10  en 11 zijn twee punten, het gat met de nummers 13 en 14 zijn vier punten.

                                          W     P

10. Hector                          20 - 19
11. FC Arame                    21 - 19
12. Bentelo                        20 - 17
13. Enter                            20 - 13
14. Diepenheim                 20 - 13

Volgende week ontvangt Bentelo middenmoter Buurse. Bentelo zal weer alles moeten geven om zich te kunnen handhaven in de 4e klasse.

Foto's

,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren