Bentelo – DTC’07 : 5 - 0

Zondag 2 februari stond de thuiswedstrijd tegen DTC’07 op het programma. De wedstrijd eerder dit seizoen in Lattrop eindigde in een 0-0 gelijkspel. Op een regenachtige zondagmiddag werd om 14.00 afgetrapt op sportpark de Pol.

Na ongeveer 10 minuten te hebben gespeeld kwam Bentelo al op voorsprong. Bas Heerdink stuitte in eerste instantie op de uitgekomen doelman, maar kon in de rebound simpel raak schieten. Na de 1-0 kreeg DTC’07 een grote mogelijkheid op de 1-1, maar de inzet belande op de paal. Bentelo was vaak gevaarlijk door middel van snelle uitbraken en in de 30e minuut leverde dit de 2-0 op door een goal van Sven Wilmink die vrij voor de keeper werd gezet door Ties Schutte. Amper vijf minuten later lag de bal alweer in het net. Cas Hobert gaf de bal laag voor en Bas Heerdink kon simpel raak schieten. Bentelo ging rusten met een comfortabele 3-0 voorsprong.

Na rust ging Bentelo door waarmee het gebleven was. Een voorzet van Bas Heerdink richting de tweede paal werd door Cas Hobert terug gekopt waarna Pim Wilmink simpel kon binnentikken, 4-0. Na deze goal werd Bentelo slordig aan de bal en wist het niet veel meer te creëren. In de 70e minuut werd er nog wel gescoord door wederom een goal van Bas Heerdink.

Al met al een prima middag voor Bentelo dat met deze overwinning op 27 punten komt. Volgende week staat er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Bentelo gaat dan op bezoek bij ’t Centrum. De Enschedese ploeg staat met 29 punten op de tweede plek. Bentelo zal zich willen revancheren op de wedstrijd eerder dit seizoen, waar met 2-4 werd verloren. De wedstrijd staat onder leiding van Niek Lenderink.