Bentelo JO19-1 en JO19-2 kampioen
  • Door Rien Nijland
  • Geplaats op maandag 27 mei 2019

Afgelopen zaterdag 25 mei is er door de JO 19-1 en de JO19-2 geschiedenis geschreven.

Bentelo JO19-2 moest om 14:00 uur aantreden tegen Erix JO19-1. Waarin een gelijkspel genoeg is voor de Benteloers.
Onder de rook van vuurwerk en het you never walk alone betraden de beide teams het veld.
Na een rommelig begin opende Erix de score. Hierna ging Bentelo beter voetballen en werd voor rust het krachtverschil duidelijk gemaakt in doelpunten. Met een 4-1 ruststand was het de 2e helft de wedstrijd wel gespeeld.
Uiteindelijk was de eindstand 7-1.
Hierna barste voor de JO19-2 het feest los in de kantine.

Direct na het 1e kampioenschap begon de wedstrijd van de JO19-1 tegen Eibergen JO19-1. Waarbij ook voor de Benteloers een gelijkspel genoeg was om het kampioenschap binnen te halen en Eibergen moest winnen om kampioen te worden.
De westrijd begon van beide kanten afwachtend en beide teams wouden vooral in de achterhoede niets weg geven hierdoor werden er weinig kanten gecreerd aan beide kanten. Na 90 minuten voetballen stond er dus ook nog de bril stand op het score bord.
Dit was dus voldoende voor de Bentelo JO19-1 om kampioen te worden in de 1e klasse!
Op het veld barste het feest direct los en werden de medailes uitgereikt en konden de massaal opgekomen bezoekers de felicitaties geven aan het team.

Na afloop werd de trainer van de JO19-1 nog in het "zonnetje" gezet door een filmpje te tonen ter ere van zijn 10 jarig jubileum als trainer bij de VV Bentelo.

Hierna barste het feest los in de kantine en op het terras.

Na het feest op de Pol gingen beide teams op de platte wagens om heel Bentelo en omgeving kenbaar te maken dat ze kampioen zijn geworden.
Al met al een mooie middag voor de VV Bentelo.