Bentelo C1 - DEC'10 C1 : 8 - 1

Zaterdag 20 februari stond de tweede wedstrijd voor Bentelo C1 op het programma thuis tegen DEC'10 C1.

Bentelo begon goed aan de wedstrijd maar wist hun kansen maar niet te benutten. Na 19 minuten voetballen kwam daar Niels Kruders met de openingstreffer, een goed schot richting de kruising 1-0 dus, zo ging Bentelo ook de rust in. Gelijk na de rust kwam daar DEC met een goede voorzet op de spits waardoor hij hem makkelijk randje vijf er in kon schieten.

Bentelo moest beter gaan opletten met de kansen die ze kregen als ze de wedstrijd nog wouden winnen. In de 45 minuut kwam daar Jonne die een goeie steekbal gaf op Stef die hem goed binnenschoot, 2-1 was de stand. Doordat Bas gebleseerd was had Bentelo een speler van de D1 geleend namelijk Jesse Ottink. Jonne legde de bal goed op Jesse af die door de klungeligheid van de keeper door de benen ging en Jesse hem makelijk binnen kon tikken 3-1 dus.

Daarna ging het redelijk vlot met Bentelo want er was een vrijetrap voor Bentelo die werd genomen door Jonne die de bal goed voor gaf maar de keeper kon er bij, maar doordat de keeper bijna een botsing kreeg met Tom lied hij de bal los waardoor Tom de 4-1 in de 56 minuut heel gemakkelijk binnen kon tikken.

Niet veel later in de 59 minuut ging Benne mee naar voren die een goede actie maakte en daarna op Jonne aflegde die zo de 5-1 netjes binnenschoot. In de 60 minuut kwam daar Jonne met een goede solo actie en zo de 6-1 binnen kon schieten. Na ongeveer een minuut spelen kwam daar Jonne met een goede lage voorzet op Jesse die keurig de 7-1 binnenschoot. In de 63 minuut ging Benne weer mee naar voren die langs de zijkant rende en de bal makkelijk kon terug legen op Ruben die zo de 8-1 kon prikken en daarmee ook de eindstand

Aanstaande zaterdag op 27 februari staat er een bekerwedstrijd op het programma uit tegen SV Almelo C1 voor de kwart finales. Op naar de beker!!