Bentelo A1 Kampioen!
  • Door Stef Haverkate
  • Tags Bentelo A1
  • Geplaats op zondag 8 mei 2016

Bentelo A1 Kampioen!

Bentelo A1 Kampioen!

Vandaag was het Match Day! De A-teams van Bentelo en HSC’21 stonden om 16:00 tegenover elkaar op Sportpark de Pol om uit te maken wie zich kampioen mocht noemen in de competitie. Spanning alom aangezien het ging om een rechtstreeks duel tussen de nummer 1 en 2.

De wedstrijd startte enig zins nerveus aan beiden kanten, maar mede door enthousiasme van de circa 250 supporters die onze jongens kwamen aanmoedigen wisten we in de eerste helft een 1-0 voorsprong te bewerkstelligen. Helaas konden we deze niet vast houden en wisten de bezoekers vlak voor rust de onnodige  1-1 op het bord te zetten.

Tijdens de rust zijn de koppen bij elkaar gestoken en  leek het besef en vertrouwen in een goede afloop van het duel alleen maar te groeien. Dit resulteerde in een 2-1 voorsprong door een fantastisch uitgespeelde aanval die afgerond werd door Bas Heerdink.

Uiteindelijk was de wedstrijd een weerspiegeling van de krachtsverhouding tussen de 2 teams die hebben gestreden om de eerste plaats in de competitie. Bentelo A1 was de bovenliggende partij en mag zich dan ook terecht en met trots kampioen noemen!!

Felicitaties gaan uit naar alle spelers, leiding en sponsor Bosch Kabelrecycling.. een topprestatie en op naar de 1ste klasse!!

Foto album volgt nog! 

 

SPELER VAN DE WEEK

06 dec

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

05 dec

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

Door Cas Hobert | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

V.V. Bentelo wint met 0-3 in de lastige uitwedstrijd…

Onze sponsoren