Bentelo 1 – Rood-Zwart 1 : 1 - 2

Na het gelijke spel tijdens hemelvaart tegen hetzelfde Rood-Zwart, kwamen de Deldenaren ditmaal op bezoek bij Bentelo. Een wedstrijd waar veel op het spel stond, Rood-Zwart had de punten hard nodig voor de 3e periode. En Bentelo moet nog vechten tegen degradatie. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark de Pol.

Beide teams begonnen geduldig aan de wedstrijd, dit leverde in de eerste minuten ook weinig opgelegde kansen op. Het was echter Rood-Zwart dat voor het eerst het net wist te vinden, na een halfuur spelen verkeek de Bentelose goalie zich op een matig schot van Deldenaar Colin Monteiro. Dit was dan ook de ruststand.
Na de thee ging het voor Bentelo al gelijk mis, slordig balverlies zorgde voor een snelle omschakeling van Rood-Zwart en zij wisten in de 46e minuut de 0-2 op het scorebord te zetten. Bentelo liet het er niet bij zitten en deed er alles aan om de aansluitingstreffen te maken. Dit lukte in de 85e minuut Sten schoot de bal via een vrije trap achter de keeper. In de laatste minuten heeft Bentelo alles gegeven maar dit mocht helaas niet baten. Het was Rood-Zwart die zich naar 90 minuten de gelukkig mocht noemen en Bentelo stond weer met lege handen.

Door de nederlaag tegen Rood-Zwart en de overwinning van Diepenheim is Bentelo afgezakt naar de 13e plek in 4B. nacompetitie is voor de blauw-witten niet meer te ontlopen. Bentelo wacht nog twee finales, volgende week wordt er gespeeld in Beckum tegen TVO.