Bentelo 1 – Rietmolen 1 : 0 - 2

Op deze druilerige zondagmiddag stond de lastige wedstrijd tegen Rietmolen op het programma.

Bentelo is bezig aan een goede serie en was voornemens deze een vervolg te geven. Ondanks het ontbreken van een drietal basisspelers werd de koploper van de vijfde klasse C met veel vertrouwen ontvangen op sportpark De Pol. Bentelo liet Rietmolen in de beginfase enigszins het spel maken. Rietmolen had het eerste halfuur het meeste balbezit en daarmee het beste van het spel.

Ondanks het veldoverwicht wist Rietmolen geen kansen te creëren. Het werd echter in het zadel geholpen door de gastheren. Een verkeerde inspeelpass in de opbouw werd door de voorhoede van Rietmolen onderschept, waarna de weg naar het doel vrij was. Deze kans werd onberispelijk binnengeschoten door de Rietmolen spits. Hierna zocht Bentelo iets meer de aanval en had het betere van het spel.

Dit leidde tot een aantal goede kansen, maar deze troffen geen doel, waardoor Bentelo ging rusten met een achterstand. Na de rust ging Bentelo op zoek naar de gelijkmaker, wat opnieuw leidde tot een aantal goede mogelijkheden. Eenmaal moest het houtwerk zelfs redding bieden voor Rietmolen. Om nog iets meer druk op de defensie van Rietmolen te zetten, ging Bentelo een-op-een spelen.

Een consequentie hiervan was dat er ruimte kwam te liggen achter de Bentelo defensie. De eerste de beste aanval buitte Rietmolen dit maximaal uit. Na onnodig balverlies op het middenveld kon Rietmolen de bal onderscheppen en stond het na een snelle counter voor de Bentelose goalie. Deze kon geen redding bieden op de inzet van de Rietmolen spits. Na deze 0-2 speelde Bentelo een verloren wedstrijd.

Het deed nog verwoede pogingen om de aansluitingstreffer te forceren. Deze viel echter niet en daarmee was het verlies tegen de koploper een feit. Volgend weekend staat de uitwedstrijd tegen SVBV op het programma.

Hierin moet Bentelo de rug zien te rechten om plek vier in het vizier te houden.

,,
Programma Super Sunday bekend!

28 mrt

Programma Super Sunday bekend!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Over 3 weken is het zover: 18 gemotiveerde voetbal…

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

28 mrt

Verslag HVV Hengelo 1 - VV Bentelo 1

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 1

Zondag 24 maart stond de kraker tussen Bentelo en Hengelo…

Onze sponsoren