Bentelo 1 – Lochuizen 1 : 6 - 0

Na het geweldige resultaat van vorige week tegen De Hoeve, moest Bentelo deze week aantreden tegen laagvlieger Lochuizen.

De winst van vorige week heeft ervoor gezorgd dat Bentelo de vierde plek op de ranglijst heeft overgenomen van De Hoeve. Hiermee heeft Bentelo een belangrijke stap gezet richting een plek in de nacompetitie. Echter mocht Bentelo in deze wedstrijd tegen Lochuizen geen punten morsen, om zo de vierde plek stevig in handen te houden. Op voorhand werd gedacht dat Bentelo in Lochuizen een lastige tegenstander zou treffen. Dit gezien het feit dat de heenwedstrijd met veel moeite werd gewonnen. Vanaf het eerste fluitsignaal was hier echter totaal geen sprake van. Bentelo drong Lochuizen meteen ver terug en via een aantal goede aanvallen over de flanken was het binnen het kwartier al 3-0 via Michel, Kaj en Thijs.

Daarmee was de wedstrijd al beslist maar ging Bentelo op zoek naar een uitbreiding van de score. Een van de volgende aanvallen aan Bentelose zijde werd door een verdediger van Lochuizen achter zijn eigen doelman gewerkt, waarmee de 4-0 op het scorebord kwam. Hierna probeerde Bentelo mensen vanuit de achterhoede door te schuiven om zo via de as gevaarlijk te worden voor het Lochuizense doel. Dit leverde een aantal snelle aanvallen en kansen op, waaruit Bentelo nog voor rust tweemaal wist te scoren. De 5-0 en 6-0 werden aangetekend door respectievelijk Michel en Cas. Na rust ging Bentelo wat geforceerd op zoek naar nog meer doelpunten. Doordat iedereen teveel vooruit liep, werden de ruimtes om te voetballen te klein.

Er werden dan ook maar weinig kansen gecreëerd om van doelpunten nog maar te zwijgen. Toen Bentelo na een uur spelen een strafschop onbenut liet, vonden de gastheren het ook wel mooi geweest en nam het gas terug. Daarmee stond er uiteindelijk een eindstand van 6-0 op het bord. Met nog een wedstrijd in de reguliere competitie, staat Bentelo met een been in de nacompetitie. 

Volgende week wacht nog een lastige wedstrijd tegen GSV. Deze zal door Bentelo gewonnen moeten worden om zo een plek in de nacompetitie veilig te stellen.

 

Foto's van de wedstrijd.

 

,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren