Bentelo 1 - Zenderen Vooruit 1 : 2-1

Zondag 13 November stond de thuiswedstrijd tegen Zenderen Vooruit op het programma. Deze week waren Gijs Wegdam en Joep Wegdam spelers van de week wij hopen dat zij een leuke dag hebben gehad.
Ook werd er voor het eerst in de nieuwe shirts gespeeld, met daarop de sponsoren Totaallift B.V. | Hoogwerkers & Heftrucks en Spoolder Proeven & Proosten. Wij willen de sponsoren erg bedanken voor deze mooie nieuwe shirts voor de komende jaren. Na afloop van de wedstrijd werd er ook afscheid genomen van Sven Wilmink die begin dit jaar is gestopt bij Bentelo 1, wij willen Sven nogmaals bedanken voor alle jaren van 100% inzet voor het eerste elftal van Bentelo.

Bentelo wou zijn koppositie graag vasthouden daarvoor moest gewonnen worden van Zenderen die vorige week hun eerste overwinning hebben behaald tegen Diepenheim en dus met vertrouwen richting Bentelo kwamen. Bentelo begon niet goed aan de wedstrijd en gaf veel onnodige vrije ballen en corners weg waaruit Zenderen enkele keren gevaarlijk werd. Naarmate de 1e helft kreeg Bentelo enkele kansen welke onbenut bleven. Rond de 20e minuut kreeg Zenderen een penalty, deze werd goed gestopt door de keeper van Bentelo Mart Hagreis. Maar niet veel later viel de 0-1 toch een indraaiende corner werd bij de 1e paal binnengelopen door een speler van Zenderen. 0-1 Zenderen.

De 2e helft begon Bentelo een stuk beter de duels werden gewonnen en Zenderen kwam amper onder de druk van Bentelo uit. Dit leidde tot een aantal goede kansen maar de 1-1 bleef uit. In minuut 55 kreeg ook Bentelo een penalty, maar de keeper van Zenderen wist deze penalty te stoppen. 10 Minuten later kreeg Bentelo weer een penalty, Brent Schutte schoot deze vervolgens raak. 1-1 Brents Schutte. Bentelo bleef na de 1-1 druk houden maar echt grote kansen werden er niet gecreeerd. In de slotfase kreeg Bentelo een vrije trap rond de middenlijn een van de laatste momenten om de bal voor de goal te krijgen. Deze bal viel na verlengd te worden op de achterlijn voor de voeten van Stef Waanders hij aarzelde niet en gaf de bal voor op zijn tweelingbroer Thom die vervolgens de bal fraai achter het standbeen langs in de hoek schoof. 2-1 Bentelo Thom Waanders. Een paar minuten later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Bentelo wint met 2-1 en blijft koploper. Aanstaande vrijdagavond speelt Bentelo om 20:00 uit bij Rietmolen om de zegereeks door te zetten.

Foto's

,
SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren