Bentelo 1 - TVO 1 : 1 - 4

Zwak Bentelo verliest ruim van TVO.

Na een vrij weekend stond er voor Bentelo een uiterst belangrijke wedstijd op het programma, er moest namelijk gewonnen worden van de ‘noabers’ uit Beckum. Beide ploegen hadden in de vorige wedstrijden 11 punten verzameld en is het weer te vinden op de 9e en 10e plek. Waar Bentelo het seizoen zo goed begon, boekte het in de laatste 6 wedstrijd slechts één overwinning. Genoeg redenen om de punten in huis te houden, en zo met een goed gevoel de winterstop in te kunnen.

Onder het toeziend oog van de vele supporters, begon Bentelo zeer slecht aan de wedstrijd. Na slordig balverlies stond de spits van TVO binnen 1 minuut al oog in oog met de keeper. De blauwhemden mochten van geluk spreken dat deze inzet naast de goal belandde. In de 20e minuut wisten de bezoekers de score te openen, een lage voorzet van de linkerkant werd niet goed verwerkt door de Bentelose goalie, zo kon Aaron van Laar de 0-1 op zijn naam zetten. In de eerste helft was er maar één ploeg die voor de winst speelden en dat was TVO. Kort voor de rust wisten zij de voorsprong te verdubbelen, een fraaie voorzet van de linkerkant kon wederom verzilverd worden door Aaron van Laar. Dit zorgde ervoor dat er met een 0-2 stand gerust werd.

Na een stevige bespreking in de rust, moest de thuisploeg maarliefst 3 keer scoren om de broodnodige punten in huis te houden. Bentelo begon de 2e helft dan ook een stuk beter dan 1e. Het was de bovenliggende partij en wist een aantal goede kansen te creëren. Het was echter TVO dat het net wist te vinden, via een goed uitgespeelde counter wisten de zwart-witten de 0-3 binnen te tikken. Met nog een klein half uur te spelen leek de wedstrijd gespeeld, Bentelo drong nog een paar keer aan, maar wist geen potten te breken. In de 80e minuut leed Bentelo dom balverlies en wist TVO met één pass Aaron van Laar weg te sturen. De spits wist hier goed mee om te gaan en kon evenals een hattrick ook de 0-4 op zijn naam zetten. Bentelo kreeg nog wat kansen en wist via Sven Wilmink de 1-4 te maken.

Bentelo verliest dan ook dik verdient met 1-4 van TVO, en lijdt de 3e nederlaag op rij. De ploeg zakt af naar de 10e plaats en staat nog maar 6 punten boven de degradatiestreep. De ploeg van Wim Peters gaat met een slecht gevoel de winterstop in, en zal alle zeilen bij moeten zetten om zondag 28 januari goed voor de dag te komen. Er wordt dan gespeel in en tegen Enter, dat momenteel met 5 punten de 13e plek bezit. Bentelo zal een goed resultaat moeten behalen om afstand te houden van de onderste plaatsen.

 

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren