vv Bentelo 1 - SP Haarlo 1 : 6 - 0

Na weken van voorbereiding trad Bentelo afgelopen zondag af voor de eerste competitie wedstrijd van 2019.

De thuisploeg wou het goede spel van de voorbereiding graag behouden en zal een overwinning moeten behalen tegen het laag geklasseerde Haarlo. Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark de pol, de wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Volmer.

De eerste helft verliep moeizaam voor de blauw-witten, Haarlo vormde met 11 man een witte muur op eigen helft. Bentelo had moeite met het bereiken van het vijandelijk doel en wist geen tot weinig kansen te creëren. De thuisploeg was slordig in de passing, dit leidde tot een aantal gevaarlijke counters van Haarlo, maar tot scoren kwamen de bezoekers niet. Dit resulteerde ook in een 0-0 ruststand.

In de tweede helft was het zaak om snel op voorsprong te komen om vervolgens de wedstrijd in het slot te kunnen gooien. Dit gebeurde echter ook, in de 48e minuut werd een vermeend voorzet van Jeroen verkeerd ingeschat door de keeper en verdween in de lange hoek . Door deze openingstreffer kreeg Bentelo meer ruimte en wist de score snel te vergroten. Twee minuten later was het weer raak, Thomas Broekkamp kapte de verdediger van Haarlo uit en kon zo de 2-0 binnen schieten. De wedstrijd was gespeeld Haarlo was onmachtig en dreigde een grote nederlaag op te lopen in Bentelo. Aanvoerder Thomas Kruders wist ook nog zijn steentje bij te dragen door in de 60e minuut een cornerbal binnen te koppen. Jacco was ook nog twee keer doeltreffend, dit deed hij doormiddel van een penalty (4-0) en via de rebound kopte hij de 5-0 binnen. In de blessure tijd wist a-junior Pim Wilmink zijn eerste treffer te maken voor Bentelo. Daarmee stond er uiteindelijk een eindstand van 6-0 op het scorebord.

De eerste ‘drie punter’ van 2019 is een feit, Bentelo wint verdient van SP Haarlo en kan zich voorbereiden op de wedstrijd van volgende week.
Om 14.00 uur zal er afgetrapt worden in en tegen Haaksbergen.

Foto's

,
Trainers Bentelo behalen diploma VC1 Pupillen

28 mei

Trainers Bentelo behalen diploma VC1 Pupillen

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Afgelopen maandag stond de laatste cursusavond gepland…

Jeugdweekend 2024

28 mei

Jeugdweekend 2024

Door Marco van den Ham

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei vond het 2 jaarlijkse…

Onze sponsoren