Bentelo 1 - Haaksbergen 1 : 8 : 0

Zondag  8 mei stond de thuiswedstrijd tegen Haaksbergen op het programma. Bij winst kunnen de mannen uit Bentelo maar liefst voor de 9e keer op rij 3 punten bij schrijven. Bentelo staat momenteel op de 3e plek en Haaksbergen staat op plek 8. 

Bentelo weet op deze zondag snel het net te vinden. Op aangeven van Bas Heerdink wist Niels Rikkert de keeper te verschalken en de stand op 1-0 te zetten. 5 minuten later kon Brent Schutte eenvoudig de voorzet binnenlopen die wederom werd gegeven door Bas Heerdink, stand 2-0.  

Bentelo wist goed de vrije man te vinden en dit resulteerde in de 18e minuut in de 3-0 van Ties Schutte op aangeven van Niels Rikkert. De mannen van Bert-Jan Heupers waren scherp en dodelijk voor de goal. Gebroeders Schutte wisten in minuut 40 en 44 de stand op 4 en 5-0 te zetten. Beide goals werden voorbereid door Bas Heerdink die afgelopen zondag een broodje overzicht had gegeten. Na deze doelpunten was het ook tijd voor de rust. 

Na de thee wist Bentelo snel toe te slaan bij Haaksbergen. In minuut 51 kon Ties Schutte de bal binnen tikken nadat Brent Schutte hem bediende voor een leeg doel, stand 6-0. A-junior Teun Hof mocht in de rust invallen en liet zijn waarde zien door het net te laten bollen. Op aangeven van zijn neef Bas Heerdink, mocht Teun in minuut 57 via de binnenkant van de paal de score op 7-0 zetten. Na eerst 5 andere doelpunten te hebben voorbereid ging Bas Heerdink in minuut 85 achter een vrije bal staan. Met een bekeken schot wist hij de bal langs de muur te krullen en zette hij de eindstand 8-0 op het scorebord. 

Op zondag 15 mei gaat Bentelo op bezoek bij koploper DTC. Met nog 4 wedstrijden te spelen zullen beide ploegen strijden voor de 3 punten. Supporters bedankt en hopelijk tot volgende week! 

,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren