Bentelo 1 - Haaksbergen 1 : 6 - 0

Bentelo was na vier wedstrijden nog altijd op zoek naar zijn eerste overwinning.

Daarmee begeeft Bentelo zich in de onderste regionen van de ranglijst. Ondanks het verlies, vorige week tegen Buurse, heeft Bentelo uit deze wedstrijd wel vertrouwen getankt voor de wedstrijd tegen Haaksbergen. Er werd een flinke dosis strijd aan de dag gelegd en wanneer Bentelo er in slaagde dit mee te nemen naar een volgende wedstrijd, dan kon een winstpartij niet uitblijven. Bentelo wist de goede instelling van vorige week inderdaad weer aan de dag te leggen en drong Haaksbergen meteen ver terug op eigen helft. De thuisploeg speelde de bal goed en in een hoog tempo rond en wist een aantal keren dreigend voor de Haaksbergse doelman te komen en het was uiteindelijk Lennert die een snelle aanval over rechts op knappe wijze binnenschoot.

Hierna drukte Bentelo door. Een slippertje van de doelman van Haaksbergen, hij liet een ogenschijnlijk eenvoudige voorzet los, werd door Jesse goed afgestraft. Bentelo ging hierdoor met een comfortabele 2-0 de rust in. Na de theepauze was Bentelo een kwartiertje nodig om de wedstrijd volledig in het slot te gooien. Als eerste was het Michel die met een mooi schot de 3-0 op het bord bracht. Daarna rondde Thomas een goede aanval netjes af en tekende de 4-0 aan. Na een dik uur was het wederom Michel die na een scrimmage de bal over de doellijn werkte. Na deze 5-0 nam Bentelo gas terug. Hierdoor werd de thuisploeg iets minder nauwkeurig in de passing en minder fel in de duels. Hierdoor wist Haaksbergen een tweetal keren gevaar te stichten in ons zestienmetergebied, maar doelpunten leverde dit niet op. In de slotfase wist Patrick met een goed schot de doelman van Haaksbergen te verassen en bracht daarmee de 6-0 eindstand op het scorebord.

Hiermee heeft Bentelo zijn eerste driepunter te pakken en gaat volgende week vol vertrouwen op bezoek bij DEO om dit mooie resultaat een vervolg te geven.

Foto's van de wedstrijd

 

,
SPELER VAN DE WEEK

27 nov

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

24 nov

Agenda jaarvergadering 2023 vrijdag 1 december a.s.

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren

Beste leden, Zoals al eerder aangekondigd is de…

Onze sponsoren