Bentelo 1 - Diepenheim 1 : 1-1

Na de pijnlijke nederlaag van vorige tegen GSV’63 was het zaak voor Bentelo om de koppen weer bij elkaar te steken en zo een overwinning te behalen op Diepenheim.

Waar Bentelo op zoek was naar revanche kwam Diepenheim vol goede moed naar sportpark de Pol, de bezoekers wonnen vorige week met maarliefst 8-2. Onder het toeziend oog van de vele supporters trad Bentelo om 14.00 uur af, de wedstrijd stond onder leiding van Dhr. van Ek.

Diepenheim was de ploeg die het beste uit de start blokken kwam, duels en de tweede bal werden veelal gewonnen door de bezoekers, waardoor Bentelo niet goed in de wedstrijd kwam. Diepenheim was middels de lange bal en de vele corners die ze kregen vaak gevaarlijk. Uiteindelijk werd er gescoord via de omschakeling. In de 33e minuut wisten de bezoekers op voorsprong te komen, middels een lage voorzet kon Daan Haafkes de 0-1 binnenschieten.

De tweede helft was een veelal gelijk opgaande strijd , duels werden weer gewonnen en Bentelo schoof langzaam op richting het vijandelijk doel. Overigens was het wel oppassen voor de snelle omschakeling van Diepenheim, die hier regelmatig gevaar mee wisten te stichten. Uiteindelijk was het de gastheer die het gelukkigst was, een lange bal werd goed doorgejaagd door Mart en wist hierdoor de keeper voldoende te hinderen zodat de bal bij Thomas broekkamp voor de voeten kwam, Thomas wist middels een fraaie lob de bal over de keeper te schieten. Met nog 10 minuten te spelen was het voor Bentelo zaak om het punt over de streep te trekken. Diepenheim werd in de slotfase nog een aantal keren gevaarlijk via lange ballen, maar tot scoren kwamen de bezoekers niet.

Uiteindelijk speelt Bentelo voor het eerst dit seizoen gelijk, het maximaal haalbare uit een lastige wedstrijd. Door dit gelijke spel blijft het verschil tussen de nummer 3 en 4 op de ranglijst 7 punten in het voordeel van Bentelo. Over twee weken gaat Bentelo op bezoek bij laagvlieger SVBV.

 

Foto's

,
SPELER VAN DE WEEK

31 jan

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Scheidsrechters en geïnteresseerden opgelet: Scheidsrechters Info Avond bij VV Bentelo

17 jan

Scheidsrechters en geïnteresseerden opgelet: Scheidsrechters Info Avond bij VV Bentelo

Door Thijs Nijland

Op donderdag 26 januari organiseert vv Bentelo, in…

Onze sponsoren