Bentelo 1 - Buurse 1 : 5 - 0

Zondag 2 Oktober stond de wedstrijd Bentelo 1 – Buurse 1 op het programma. Dit was de eerste thuiswedstrijd voor Bentelo 1 in de competitie dit seizoen. Bentelo wou zich graag herpakken na de nederlaag tegen Diepenheim. Buurse had vorige speelronde gelijkgespeeld thuis tegen Hengelo. Bentelo had deze week 2 spelers van de week namelijk Cuno Cattier en Jurrien Cattier. Om 14:00 was de aftrap onder leiding van scheidsrechter Ten Heggeler.

Bentelo had Buurse vanaf minuut 1 onder druk waardoor het grootste gedeelte van de 1e helft Bentelo balbezit had. Bentelo wist de bal iedere keer snel terug te veroveren waardoor Buurse er niet tot amper uitkwam. Echter wist Bentelo nog niet echt grote kansen te creëren in de beginfase. Aan het eind van de 1e helft werd dit beter en kwam de eindpass steeds vaker aan. Na een half uur wist dan ook rechtsback Tom Veehof Brent schutte aan te spelen op de rand van de 16 die de bal met links langs de keeper van Buurse schoot, 1-0 Bentelo. De rest van de 1e helft wist Bentelo nog een aantal keer gevaarlijk door te komen via de zijkanten maar hieruit werd niet gescoord.  

Na de rust ging Bentelo verder met druk zetten op de helft van Buurse dit resulteerde tot de 2-0 een goede combinatie tussen Thom Waanders en Ties schutte, waarna Ties Schutte de bal kon afgeven op Brent die de 2-0 kon binnenschieten. Minuut 47 2-0 Bentelo. Nog geen 5 minuten later wist Dion Bunte met een lange bal van achteruit Niels Rikkert 1 op 1 te zetten die de bal goed in de hoek schoof, 3-0 Bentelo. In de 57e minuut gaf de in de rust ingevallen Wout Nijland een lange bal die verkeerd werd ingeschat door de keeper en verdediger van Buurse, waarna deze in eigen goal werd gekopt, 4-0 Bentelo. De rest van de 2e helft ging het tempo bij Bentelo iets omlaag dit leidde tot nog enkele kansen. In de slotfase van de wedstrijd wist de ingevallen Ties Ter-Avest na een combinatie tussen Ties Schutte en Dion Bunte de 5-0 in het doel te werken. 5 minuten later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.  

Bentelo heeft verdiend zijn eerste thuisduel gewonnen en kan volgende week met vertrouwen richting Haaksbergen. Namens Bentelo 1 Supporters van afgelopen zondag bedankt. Volgende week is de aftrap om 14:00 op sportpark Scholtenhagen tussen Haaksbergen 1 – Bentelo 1.  

Dion Bunte

Foto's

,
Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

27 mei

Teamindeling jeugdteams seizoen 2023-2024

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al…

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

24 mei

Vacatures: Trainer/coach jeugdelftallen VV Bentelo

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

VV Bentelo is een enthousiaste en groeiende voetbalvereniging.…

Onze sponsoren