• Door Marco van den Ham
  • Geplaats op maandag 15 maart 2021

AFMELDEN JEUGD- EN SENIORENLEDEN VÓÓR 1 APRIL

Het is door corona een rare, moeilijke en onzekere tijd. Ook de sportverenigingen ondervinden hier veel hinder van. Zo hebben veel van onze leden al heel lang geen wedstrijden meer kunnen spelen en sommigen mochten zelfs niet eens meer trainen. Gelukkig mogen we stukje bij beetje weer wat meer, al moeten we waken voor te veel optimisme, we zijn er nog lang niet.
Toch zijn de jeugdcommissie en de technische commissie van de senioren al weer druk in de weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Denk hierbij aan het indelen van de leid(st)ers, trainers en natuurlijk de spelers/speelsters. Om dit mogelijk te maken moeten we weten of er nog leden zijn die volgend seizoen niet meer willen voetballen.
Mannen, jongens en meisjes die willen stoppen met voetballen moeten zich VÓÓR 1 APRIL 2021 schriftelijk afmelden met het daarvoor bestemde afmeldingsformulier. Dit formulier kunt u downloden via de website van de V.V. Bentelo of opvragen bij Mirjam Kruders (senioren) of Theo Broekkamp (jeugdleden).
Diegene die zich vóór die datum niet heeft afgemeld, is automatisch weer voor een jaar lid van de V.V. Bentelo.

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren