FC Eibergen C2 - Bentelo C1: 1 - 2

Zaterdag 13 februari stond de eerste competitie wedstrijd op het programma voor de C1.

Een uitwedstrijd tegen Eibergen. Na 10 minuten spelen kreeg Bentelo een corner die naar de 2e paal werd gegooid door Jonne, Benne kwam inlopen en kopte de bal netjes binnen, 0-1. Ruim tien minuten later kwam er een moeilijke hoge bal voor de keeper van Eibergen, die kon hij niet goed pakken en stef was alert genoeg en schoot de bal in het doel, 0-2.

Dit was ook de ruststand. Na rust was Bentelo niet aan het opletten en kregen ze dan ook de 1-2 tegen. Een voorzet vanaf de rechterkant werd keurig binnen gekopt door Eibergen. Bentelo kreeg nog een paar goeie kansjes maar ze werden niet benut. Maar de eerste 3 punten zijn binnen. Volgende week speelt de C1 thuis tegen DEC’10 C1.

Op naar de volgende 3 punten!!!

,,
Info jeugdtrainingen

Info jeugdtrainingen

Op dit moment zijn er geen trainingen bij de jeugd.

Jaarvergadering VV Bentelo 2020

10 nov

Jaarvergadering VV Bentelo 2020

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd, Senioren