• Door V.V. Bentelo
  • Tags Bentelo 1
  • Geplaats op donderdag 11 februari 2016

Voorbeschouwing S.V.B.V. 1 - Bentelo 1

Het sportpark van S.V.B.V. te Barchem is de locatie om te zijn deze zondag. Ons vlaggenschip gaat dan op bezoek bij de nummer 11 van de competitie.

Een nummer 11 notering voor de degradant van vorig jaar uit de 4e klasse. Hier zijn de heren uit Barchem dan ook absoluut niet tevreden over, maar het seizoen loopt erg stroef voor de Achterhoekers. De mannen onder leiding van trainer Ron Wassink zitten precies op de helft van de competitie en hebben hier maar 11 punten bij elkaar gesprokkeld en ze weten dat ze veel beter kunnen. Want er werd 3 keer gewonnen,

waarvan 1 keer knap van Hoeve Vooruit. 2 keer werd er gelijk gespeeld en snoepten ze een puntje af van sterke tegenstanders als G.S.V. en de huidige nummer 2 Rietmolen, maar waar het dan mis gaat tegen andere subtoppers is voor S.V.B.V. een raadsel. Als ik de uitslagen en verslagen van overige wedstrijden dan ook bekijk, lijkt het voor mij dat het kwartje het hele seizoen de verkeerde kant op valt voor de rood-witten.

Het enige wat je wil als degradant is, om zo gauw mogelijk weer met de bovenste plaatsen mee te doen voor promotie en als je de ranglijst er even bij pakt, is het ook allemaal nog niet onmogelijk voor S.V.B.V.. Ze staan dan weliswaar 11e met 11 punten, maar de nummer 4 heeft 11 punten meer, maar ook 2 wedstrijden meer gespeeld. Dat zijn dus maar 5 verliespunten verschil(!).

Hoe kan dat, zult u denken? Het is namelijk zo dat elke week onze competitie weer wordt verrast met vreemde uitslagen, waardoor de verschillen in de subtop minimaal zijn. Het is voor S.V.B.V dan ook zaak om aansluiting te houden in hun 1e wedstrijd na de winterstop en in de 2e periode.

Bentelo heeft de eerste wedstrijd van de 2e periode erop zitten en is 2016 goed begonnen met een overwinning op Diepenheim. Zwaar bevochten werd in de laatste minuut de overwinning behaald, waardoor Bentelo met een goede reeks bezig is. Deze goede reeks wil Bentelo graag een vervolg geven a.s. zondag en hierdoor zullen de blauw-witten zich niet moeten laten verrassen in Barchem.

De eerste wedstrijd tegen S.V.B.V. eindigde in het voordeel van Bentelo (4-2 winst), maar werd moeizaam behaald en mocht het weer de wedstrijd van zondag toelaten, zal op het zware gras in Barchem alles op alles moeten worden gezet, om de 3 punten mee huiswaarts te nemen. Puntje van aandacht zijn de heren Wietze Knoef en Cas Platerink welke beide al 6 keer hebben gescoord. Deze mannen hebben weinig ruimte nodig en aan de verdedigers van Bentelo om deze van het scoren te behouden.

Kom Bentelo deze zondag aanmoedigen in Barchem bij S.V.B.V. tijdens deze 2e wedstrijd van de 2e periode. Wij kunnen uw steun goed gebruiken.

Aanvang 14.00 uur

Scheidsrechter: Dhr Hofman.

SPEELSTER VAN DE WEEK

16 apr

SPEELSTER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 :  6-3

10 apr

Bentelo JO7-2 - SV Delden JO7 : 6-3

Door Marco van den Ham | Tags Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO7-2, onder…

Onze sponsoren