Bentelo C1- Bon Boys C2 : 3 - 3

Zaterdag stond de 3e oefenwedstrijd op het programma voor de C1 van Bentelo (tegen bornebroek C1 7-0 winst) (bsc Unisson C1 4-2 verloren).

We begonnen de eerste paar minuten best goed aan de wedstrijd en kregen een paar kleine kansjes, maar na enkele minuten was Bon Boys sterker en kwamen ze door een goeie aanval op 0-1, een paar minuten later kwam er een vrije trap voor bentelo. Jonne schoot deze over de grond waardoor hij hard door schoot want het veld was glad, te glad dus ook voor de keeper 1-1.

Ongeveer 10 minutjes later kreeg ook Bon Boys een vrije trap vanaf een behoorlijke afstand. Deze werd naar de verre geschoten, er zat een vervelende stuit in voor onze keeper dus vloog deze bal erin: 1-2. Weer niet veel later kwam Stef vanaf de linkerkant goed in de bal en kreeg de bal ingespeeld door Sjoerd, draaide goed open en gaf een steekpass op Jonne die hem niet goed inschoot maar via de keeper toch in de goal rolde.

Ongeveer 2 minuten later kreeg Jonne weer een goeie pass van Stef, maar Jonne schoot te wild en raakte de lat. ‘rust’. In de 2e helft was Bentelo de betere partij er werden veel kansen gecreëerd, maar niet afgemaakt. Bon Boys kreeg een penalty die in werd geschoten: 2-3. Het bleef nog lang redelijk gelijk op. Nog ongeveer 10 minuten te spelen en Bentelo kreeg een ingooi, Jurian gooide Jonne in die opendraaide en door de lucht opende op Bas die koelbloedig bleef en 3-3 maakte. Een goeie partij met zeer goed voetbal van de C1!!

Volgende week een oefenwedstrijd tegen TVO C1 om half 1 op de pol!!!!!

,,
(Ouders van) spelers van 10 t/m 20 jaar opgelet: Ontvang €125 Rabo Sportcadeau!

20 jun

(Ouders van) spelers van 10 t/m 20 jaar opgelet: Ontvang €125 Rabo Sportcadeau!

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Rabobank bestaat 125 jaar en om dat te vieren is er…

A.s. zondag: Promotiefinale Bentelo 2

13 jun

A.s. zondag: Promotiefinale Bentelo 2

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 2

Zondag 16 juni kan een historische dag worden.

Onze sponsoren