Bentelo C1 - v.v. Twenthe C2 : 5 - 0

Zaterdag 5 december stond er een bekerwedstrijd op het programma voor de C1 van V.V.Bentelo. dit keer tegen v.v.twenthe C2 .

Bentelo begon goed aan de wedstrijd en was dan de eerste minuten ook veel en veel sterker. De duels werden goed gewonnen op het middenveld en de C1 zat over tussen naar ongeveer een kwartiertje spelen kwam Bentelo op 1-0 voorsprong, de bal werd terug gelegd op Jonne iets buiten de 16 en Jonne schoot de bal hard aan de bovenkant van het net erin.

Dit was ook de ruststand. Als er zo door werd gevoetbald was er dus grote kans op nog een bekerwedstrijd. Na rust was de C1 nog steeds veel sterker en kwam het dus op een 2-0 voorsprong Jonne kreeg een goeie steekpass van Jurian en hij maakte af. Niet veel later kwam de 3-0 op het scorebord Jonne kreeg de bal aangespeeld op randje zestien door zijn broer Benne draaide open en schoot strak onder in de hoek binnen.

Bentelo was dus bijna verzekerd van nog een ronde bekeren. De 4-0 werd in het netje gelegd door Gijs, bas maakte een hele mooie actie met een koekoek bij de centraal verdediger van V.V.Twenthe legte af op Gijs die dit dan ook rustig afronde. Stef van de C2 moest dit maal meedoen,

Benne maakte een goeie solo en legte op het goeie moment af op Stef die koelbloedig afmaakte. 5-0 was de eindstand.

Volgende week een oefenwedstrijd tegen de C1 van W.V.V’34, deze moet natuurlijk gewonnen worden. Stef bedankt voor het meedoen

,,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren