Witkampers 3 - Bentelo 2 : 3 - 2

Vandaag stond het cruciale treffen met Witkampers uit Laren op het programma.

De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven dus willen we hier ook weinig woorden aan vuil maken. Door 2 dode spelmomenten ( hoekschop en penalty) gingen we rusten met een 2-0 achterstand. In de tweede helft stond er een compleet ander Bentelo en voetbalden we met vlagen zeer goed.

Na een schot van Lennert was het Mart die in de rebound de 2-1 tegen de netten kopte. We blijven goed druk zetten en de wil om te winnen was terug. De gelijkmaker hing in de lucht! Door een mooie steekbal van Kaj, stifte Michel de bal over de keeper en tekenende voor de 2-2.

Het punt leek binnen handbereik. Echter dacht de scheidsrechter hier anders over en gaf een discutabele penalty. Na duur puntenverlies van vandaag moeten we ons weer op maken voor de volgende wedstrijd en zeker niet de minste,

Hector wacht ons volgende week thuis, om 11:15 word er afgetrapt op sportpark De Pol!