Bentelo C1 - Hengelo C1 : 6 - 0

Na de 8e speelronde stond de C1 van Bentelo op een knappe 3e plaats.

In de 9e speelronde verwacht de C1 Hengelo C1, hier werd al van gewonnen in de beker met 1-3, deze wedstrijd was niet de beste wedstrijd, Hengelo begon heel fel aan de wedstrijd en we waren teveel met hun bezig en niet met voetballen. Daarom was toen de ruststand ook 1-0. De C1 heeft deze wedstrijd nog wel met 3-1 zien te winnen dus is ook nog door in de beker.

Deze wedstrijd wordt dus niet een hele makkelijke. Bentelo begon heel goed aan de wedstrijd i.p.v. dat Hengelo fel was zoals in de uitwedstrijd was dat dit keer Bentelo het werd daarom ook al snel 1-0 in het voordeel van Bentelo, Jonne gaf een goeie steekpass op Stef die de keeper passeerde en goed binnenschoot.

De 2-0 viel niet veel later Jurre gaf een mooie pass op Jonne, hij passeerde ook de keeper en schoot ook binnen. Dit was dan ook de ruststand. De tweede helft was Bentelo weer sterker, na 10 minuten spelen in de 2e helft werd het 3-0 Jurian legde de bal op Jonne en hij schoot hem met effect binnen.

Niet veel later gaf Jonne een pass op Benne, deze pass was niet goed maar Benne kon dit met zijn snelheid goed maken passeerde 3 man en schoot goed binnen, 4-0 dus. We hadden ook 2 spelers van de D1; Wout en Twan. Twan kreeg een pass binnen de 16 en schoot deze beheerst binnen en maakte de 5-0.

De 6-0 viel in de laatste paar minuten er werd op goal geschoten maar werd geblokkeerd deze kwam terug op Jonne die schoot richting de verre hoek deze werd aangeraakt door een verdediger van Hengelo en vloog erin, 6-0 was dus de eindstand. De C1 staat nu 2e want Borne had verloren van BWO.

Bentelo doet nu nog vol mee voor het kampioenschap, volgende week een zware wedstrijd tegen V.V.Twenthe C2, die moet gewonnen worden (2) tegen (3). Wout en Twan bedankt voor het meedoen!!!