Neo C4 - Bentelo C1 : 0 - 12

Vandaag was het weer zaterdag, een dag voor een voetbalwedstrijd dus.

Dit keer kwam Bentelo C1 (4e) tegenover neo C4 (12e).

Een makkelijke wedstrijd dus (wordt gedacht). Maar nooit te vroeg juichen. We begonnen goed aan de wedstrijd er werd goed druk gezet en de tegenstander werd volledig vastgezet daarom werd het al snel 1-0 voor bentelo, Ruben mocht de eerste maken. Niet veel alter kwam Jonne er doorheen door een goeie steekpass van Jurian passte af op Ruben en kon voor open goal de 2-0 binnen tikken en deed dit natuurlijk ook.

Ongeveer 10 minuten later was het weer raak Jonne schoot vanaf de zestien op goal en deze zat erin. 3-0 dus. Niet veel later was het 4-0 Jonne schoot nog is op goal en ging ook raak. De 5-0 kwam ook weer snel Stef kwam met een hele goeie actie er doorheen schoot op goal maar dit werd een eigen goal.

Nog 1 doelpuntje voor rust dan? 1tje nog dacht Bentelo. Met een “HEERLIJKE” pass van Niels K op Jonne die de keeper passeerde en binnen schoot. 6_0 ruststand. Na de rust begon het weer de 7-0 door Ruben. Hij schoot goed binnen. 8-0 weer door Ruben hij kwam er met een goeie actie doorheen en schoot de bal langs de keeper. De 9-0 kwam van Benne hij kon helemaal vanaf achterin doorlopen en dacht ‘ik schiet maar is’ dit deed hij dan ook en de bal zat zeer strak in het netje. Nog een en het waren dubbele cijfers.

Hier zorgte Ruben voor met een goed schot 10-0 dus. Onze Gijs had dit seizoen nog niet gescoord maar niet meer voor lang hij maakte een goeie actie scoorde hij de 11-0. Gijs dacht nu heb ik er een nu wil ik er 2, hij dacht van 25 meter maar is schieten. Jahoor hij ging er via de paal in aan de bovenkant nog wel een super mooie goal 12-0 dus. Een dikke overwinning voor de C1, op naar volgende week tegen Hengelo C1.

Bentelo staat nu 3e en kan nog kampioen worden.

,,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren