Bentelo 5 - WVV 6 : 4 - 3

Het vijfde moest aantreden tegen het hooggeklasseerde WVV 6.

Vanaf het begin moesten zij onder druk worden gezet,dit lukte aardig waardoor wij enkele kansen wisten te creeeren in de 18min. wisten wij de score te openen,een perfecte pass van Rien N.werd genadeloos afgewerkt door Willem V.(1-0).Vervolgens kregen wij enkele mogelijkheden die niet benut werden.Hierdoor kreeg WVV zelfvertrouwen wat resulteerde in de (1-1)

in de 31 min. van WVV door onoplettendheid in de defensie van Bentelo 5.Vervolgens kreeg WVV een terecht toegekende strafschop toegekend van de goed fluitende scheidsrechter Rene N. deze goed ingeschoten strafschop werd op schitterende wijze gekeerd door onze keeper Jorgen H.Ruststand (1-1).Door enkele noodgedwongen wissels vanwege enkele vervelende blessures kwamen wij met een vernieuwd team het veld op.Helaas kwam WVV in de 52min.op voorsprong door een knap afstandsschot (1-2).

Vervolgens kwamen wij knap terug in de wedstrijd in de 60 min.door wederom een doelpunt van Willem V.(2-2).Door een smerige overtreding van een WVV speler (tijdstraf van 10 minuten) kwamen wij in de 71 min.op voorsprong,een foutieve pass van een speler van WVV werd onderschept door Willem V.deze wist de keeper op volle snelheid te passeren en af te ronden.(3-2).

Vervolgens werd er weer een speler van WVV terecht van het veld gestuurd.In de 82 min.werd Willem V.onderuitgehaald in het strafschopgebied de toegekende strafschop werd vakkundig afgerond door Willem.(4-2).Vervolgens werd een 100% kans gemist waardoor WVV in de 84 min. de spanning terug wist brengen in de wedstrijd (4-3).In de slotfase wisten wij met veel inzet de (4-3) over de streep te trekken.

Dit was een schitterende mooie overwinning van het vijfde in deze beladen derby.

,,
Start jeugd training

09 aug

Start jeugd training

Door Marco van den Ham

De training voor seizoen 2020 -2021 beginnen op maandag…

Jeugdteams 2020 2021

05 aug

Jeugdteams 2020 2021

Door Rien Nijland

Indeling Jeugdteams 2020 2021 incl leiders, trainers…

Onze sponsoren