Bentelo 2 - HSC 4 : 7 - 2

Vandaag mochten we op sportpark de Pol aantreden tegen HSC'21.

We begonnen zeer matig aan de wedstrijd en gaven de heren uit Haaksbergen de kans om de voorsprong te pakken. Lang konden ze niet van de voorsprong genieten want al gauw maakte Michel gelijk. We bleven kansen weggeven en zelf creëerden we er ook een aantal, helaas wisten we deze kansen niet te verzilveren. W

eer kwam HSC op voorsprong vlak voor rust, maar ook van dit doelpunt konden ze niet lang genieten want het was Martijn die vlak voor rust de gelijkmaker tegen het net kopte. Na de ranja kwamen we een stuk beter uit de startblokken.

Lennert brak de ban door ons voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te schiet 3-2. Voor beide doelen bleef het tot de 60 ste minuut rustig. Michel schoot ons naar de 4-2, de ene naar de andere goal werd gemaakt. Kaj, Timo en Lennert zette de eindstand op 7-2. Een mooie overwinning van de kant van Bentelo.

Volgende week spelen we tegen onze buren uit Delden, rood-zwart. Om 11:00 word er afgetrapt, tot dan!