Haaksbergen 1-Bentelo 1 : 1 - 3

Na twee vrije weekenden stond voor Bentelo de uitwedstrijd tegen Haaksbergen op het programma.

Voor de bezoekers was het zaak om de punten hoe dan ook mee te nemen richting Bentelo, om zo uit de onderste regionen van de ranglijst te komen. Bentelo ging geconcentreerd van start, kon leunen op een gedecideerde verdediging en daarmee snel druk zetten op de Haaksbergse verdediging.

Het was dan ook aan de blauw-witten om de score te openen. Een afstandsschot werd in de rebound door Cas binnengetikt. Hierna ging Bentelo op zoek naar de 0-2. Via een goede voorzet van Thomas kon Bas, met een kopbal, de score verdubbelen. Bentelo had de wedstrijd voor rust al moeten beslissen, maar liet een aantal goede kansen onbenut.

In het begin van de tweede helft had Bentelo de wedstrijd nog onder controle. Na een terecht toegekende strafschop kon Haaksbergen echter de aansluitingstreffer aantekenen en ging het geloven in een resultaat. Opportunistisch speelde Haaksbergen de lange bal om de voorhoede in stelling te brengen.

Dit leidde tot een aantal hachelijke momenten voor de Bentelose goalie, maar tot doelpunten niet. In de slotfase maakte Cas Hobert aan alle onzekerheid een einde door na een goede aanval de 3-1 op het scorebord te zetten.

Volgende week moet Bentelo dit resultaat een vervolg zien te geven in de thuiswedstrijd tegen Bredevoort.

,,
Aanmelden nieuwe jeugdleden

01 jul

Aanmelden nieuwe jeugdleden

Door Marco van den Ham

Aanmelden nieuwe jeugdleden Jongens & Meisjes uit…

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

28 jun

Onmisbaar: De vrijdagmorgenploeg!

Door Thijs Nijland | Tags Senioren

Ons sportcomplex “de Pol” ligt er strak bij. Zo werden…

Onze sponsoren