Buurse 2 - Bentelo 2 : 2 - 2

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Buurse op het programma.

Direct werd duidelijk dat dit een lastig pot ging worden. We begonnen zelf zeer matig aan de wedstrijd en na 7 min was het dan ook al raak voor de gastheren 1-0. Pas na 30 min begon het spelbeeld te veranderen en kregen we iets meer overwicht.

Het kantel punt was de gelijkmaker, Michel mocht een vrije bal aanleggen vanaf 20 meter en verzilverde deze glansrijk. De tweede helft was beduidend beter maar echte kansen bleven helaas uit.

Tot de 80ste minuut werd er gevoetbald door beide ploegen zonder iets te creëren. Het was wederom Michel die met een prachtige volley vanaf 25 meter de bal over de doelman van Buurse wist te krijgen. Helaas konden we deze voorsprong niet de volle 90 min vasthouden, vlak voor tijd maakte Buurse gelijk en zette de eindstand op 2-2.

Volgende week spelen we thuis tegen HSC'21 4, om 11:15 zal er afgetrapt worden.