Atc?65 C7 - Bentelo C1 : 3 - 5

In de 6e speelronde stond er een wedstrijd tegen atc 65 c7 op het programma momenteel op de 9e plaats.

Bentelo C1 5e. op het begin van de wedstrijd waren we opzich wel goed aan het voetballen maar kregen we wel de 0-1 tegen. Tom viel uit hij viel op zijn schouder en er viel iemand bovenop. (hij heeft zijn sleutelbeen gebroken).

Even later maakte wij de 1-1 Stef schoot deze netjes binnen. In de 2e helft kwam C1 op een 1-2 voorsprong Jonne kreeg een goeie steekpass en schoof hem langs de keeper. Even later schoot Jonne op goal en ging langs de keeper heen 1-3. Later kwam atc op 2-3 maar Bentelo pikte dit niet en maakte gelijk de 2-4. Stef schoot op goal maar de keeper redt uit de kluts schoot Jonne hem met links binnen.

Atc maakte nog de 3-4 en kwam dichterbij. Jonne schoot een paar minuten later door goed spel door het middenveld op goal en maakte de 3-5.

Geen beste wedstrijd maar toch 3 punten. Op naar volgende week een bekerwedstrijd tegen Hengelo C1.