Bentelo 2 - BSC Unisson 2 : 5 - 1

Vandaag mocht we aantreden tegen het altijd lastige BSC uit Boekelo.

Direct vanaf het begin zette we vroeg druk, dit resulteerde helaas niet in opgelegde kansen. De gehele eerste helft gebeurde er verder weinig, tot dat vlak voor rust Mark de wedstrijd open brak en we met een 1-0 voorsprong gingen rusten.

In de tweede konden we een stuk makkelijker voetballen en dat resulteerde dan ook in een aantal kansen. Lang kon het doelpunt niet uitblijven. Een prima cornerbal werd binnen gelopen door Mark 2-0. Na het doelpunt werden we heer en meester op het veld en konden we de voorsprong uitbreiden Mike en Kaj verdubbelden de stand 4-0.

Helaas moesten we toch nog een tegendoelpunt incasseren. Het slotakkoord kwam van Jorn van buiten de 16 wist hij de bal over de doelman te schieten en zette de eindstand op 5-1.

Volgende week spelen we thuis voor de beker om 10:00 zal Suryoye-Mediterraneo onze tegenstander zijn.

,,
(Ouders van) spelers van 10 t/m 20 jaar opgelet: Ontvang €125 Rabo Sportcadeau!

20 jun

(Ouders van) spelers van 10 t/m 20 jaar opgelet: Ontvang €125 Rabo Sportcadeau!

Door Thijs Nijland | Tags Jeugd

Rabobank bestaat 125 jaar en om dat te vieren is er…

A.s. zondag: Promotiefinale Bentelo 2

13 jun

A.s. zondag: Promotiefinale Bentelo 2

Door Thijs Nijland | Tags Bentelo 2

Zondag 16 juni kan een historische dag worden.