Bentelo 5 - Delden 6 : 8 - 1

Bentelo 5 moest thuis aantreden tegen Delden 6.

In het eerste kwartier miste het vijfde enkele fraaie mogelijkheden hierdoor wist Delden de score in de 16 min. te openen door onoplettendheid in de defensie van Bentelo.(0-1). In de 21 min. wist Willem V de stand op gelijke hoogte te brengen na een goede soloactie (1-1). Vervolgens werd gelegenheidsspits Nick Delil aangespeeld die draaide soepel weg bij zijn tegenstander en scoorde loeihard onderkant van de lat (2-1) in de 33 min.(e.v.t. toekomstige spits voor Bentelo 1 !!).

Dit was tevens de ruststand.In de tweede helft begon de galavoorstelling van het vijfde na enkele mutaties in het elftal.In de 51 min. wist Robin H. de score uit te bouwen na een goede combinatie met Willem V.(3-1). Vier minuten later scoorde Willem V.vrij simpel zijn tweede inde 55 min.(4-1).

Daarna scoorde Kim H.zijn eerste in de 60 min. d.m.v. een fraai doelpunt in de rechterbovenhoek (5-1).Na enkele technische hoogstandjes van Gijs T. werd Robin H. wederom in stelling gebracht en scoorde in de 70 min.uiterst koelbloedig de (6-1).

Vervolgens scoorde Kim H. de (7-1) na een knappe assist van Nick in de 82 min.Vervolgens wist Kim H. zijn hattrick te voltooien door buitenkant voet de bal in de linkeronderhoek te schuiven in de 88 min.(8-1).

Kort samengevat sterk collectief,goede combinaties en een uitstekende inzet van het hele team resulteerde in deze fraaie uitslag.

,,
SPELER VAN DE WEEK

06 dec

SPELER VAN DE WEEK

Door Marco van den Ham | Tags Speler van de week

A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van Bentelo 1 tegen…

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

05 dec

FC 't Centrum - V.V. Bentelo

Door Cas Hobert | Tags Bentelo 1, Wedstrijdverslagen

V.V. Bentelo wint met 0-3 in de lastige uitwedstrijd…

Onze sponsoren