Bentelo 1 - EGVV 1 : 3 - 4

Na het teleurstellende resultaat vorige week tegen Rietmolen, moest Bentelo zich zien te herpakken in de thuiswedstrijd tegen EGVV.

Deze tegenstander kwam, na een 6-0 overwinning vorige week, met veel vertrouwen richting Bentelo. De beginfase was sterk van de gastheren en dit resulteerde binnen twee minuten al in de 1-0 voorsprong. Via een goede aanval over rechts kon Cas de voorzet binnen tikken.

In het tweede kwart van de wedstrijd kwam EGVV beter in zijn spel en schoven een mannetje door naar voren. Een aanval over rechts kon, na slecht verdedigen, eenvoudig worden binnen getikt, waardoor we met een gelijke stand de rust in gingen. In de tweede helft probeerde Bentelo wat aan te zetten, maar door onzorgvuldigheid in de eindpass leverde dit geen kansen op.

De bezoekers kregen steeds meer vat op de wedstrijd en zetten steeds meer druk op de Bentelose defensie. Dit resulteerde na een slechte omschakeling en naïef verdedigen aan Bentelo zijde in de 1-2 achterstand.

Hierna ging Bentelo op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er via een aanval over rechts, welke door Sten kon worden binnengeschoten. Een Bentelose penalty werd hierna in de rebound nog wel binnengeschoten door de ingelopen Maarten, wat leidde tot een 3-2 voorsprong.

Hierna had Bentelo de wedstrijd in het slot moeten gooien, maar door geklungel in de defensie werd de overwinning alsnog weggegeven en mag Bentelo, door goed keeperswerk van Kilian, blij zijn dat de score niet hoger is opgelopen dan de 3-4 die uiteindelijk op het scorebord stond. Door deze vierde nederlaag dit seizoen is Bentelo in de onderste regionen van de ranglijst terecht gekomen.

Bentelo heeft in de komende twee vrije weekenden de tijd om na te denken hoe het tij te keren.