Lochem 3 - Bentelo 2 : 1 - 6

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Lochem op het programma. We begonnen zeer goed aan de wedstrijd en waren veruit de bovenliggende partij.

Na een goede solo actie was het ome Lennart die de stand op 1-0 bracht. Voor rust kregen we nog een aantal goede kansen om het duel al in 45 minuten te kunnen beslissen. Helaas bleek het verzilveren van de kansen een lastige klus.

In de tweede helft gingen we door waar we gebleven waren, wij maakten het spel en Lochem liet zich in zakken. Het duurde niet lang voor dat we de voorsprong verdubbelden tot een 2-0 Mark was de gelukkige. De kansen bleven zich op stapelen en de 3-0 kon niet lang uitblijven. Michel was de man die zowel de 3 als de 4-0 op het scorebord bracht.

Achterin werd er niets weggeven dus het eenrichtingsverkeer bleef ondanks de riante voorsprong in stand gehouden. Aan het eind van de wedstrijd pakten Mike en Kevin ook nog hun doelpunten mee 6-0. Klein smetje op de overwinning was toch wel de 6-1 vlak voor het eind.

Volgende week spelen we thuis tegen het altijd lastige BSC Unisson om 11:15 zal de bal weer rollen, tot dan!