Rietmolen 1 - Bentelo 1 : 3 - 1

In deze vijfde wedstrijd van het seizoen stond de lastige uitwedstrijd tegen Rietmolen op het programma.

In de wetenschap dat Rietmolen nog zonder puntverlies was, wist Bentelo dat het een zware middag zou worden. In het eerste kwart van de wedstrijd was Rietmolen de bovenliggende partij en wist een aantal keren gevaarlijk te worden voor het Bentelose doel.

Dankzij goed keeperswerk van Kilian bleef de openingstreffer echter uit. Hierna had Bentelo meer controle en wist het enkele kansen te creëren. Bas was met een bekeken schot op de paal het dichtst bij een doelpunt. De tweede helft was voor Rietmolen. Middels de lange bal werd geprobeerd de voorste linie te bereiken.

Via een aanval over de linkerflank wist de Rietmolen spits de bal tussen de keeper en verdediger van Bentelo binnen te tikken. Hierna ging Bentelo, met veel mensen voor de bal, op zoek naar de gelijkmaker. Dit betekende dat er ruimte ontstond voor Rietmolen. Hier wisten ze goed van te profiteren.

Een speler van Rietmolen werd geen strobreedte in de weg gelegd om het middenveld over te steken en zo in overtal de 2-0 op het scorebord te zetten. Hierna werd door Bentelo een-op-een gespeeld om de aansluitingstreffer te forceren. Dit lukt via een goede goal van Bas. Een aantal minuten na deze treffer gooide Rietmolen, via een counter, de wedstrijd in het slot, door de 3-1 te maken.

Volgende week zal Bentelo moeten winnen om de achterstand op de bovenste plekken niet onoverbrugbaar groot te laten worden.