Bentelo 5 - Hoeve Vooruit 5 : 4 - 1

Na de geflatteerde uitnederlaag van afgelopen week tegen TVO moest het vijfde van Bentelo aantreden tegen Hoeve Vooruit 5.

In de eerste helft kregen wij twee uitstekende mogelijkheden die helaas niet werden benut hierdoor kwam de tegenstander beter in zijn spel dit resulteerde in het openingsdoelpunt van Hoeve Vooruit door een misverstand in de defensie van Bentelo (0-1).Dit was tevens de ruststand.

Na goed overleg met de gelegenheidscoach Toon Averdijk (niemand begreep de aanwijzigingen van Toon) werden er in de tweede helft drie nieuwe spelers ingebracht , dit bleek een goede keuze. In 50 min.scoorde Willem V.de (1-1) door een strak diagonaal schot.Doordat het veldspel beter werd wisten wij in de 59 min. op voorsprong te komen door wederom een uitstekend doelpunt van Willem V.(2-1).

Het derde doelpunt in de 65 min. kwam op naam van Marco A.na een prima pass van Kim H. wist Marco vakkundig af te ronden (3-1).Doordat de organisatie achter goed stond en onze resevekeeper Michel S.goed stond te keepen wist Hoeve in de tweede helft niet meer te scoren.Vervolgens wist het vijfde nog eenmaal te scoren in de 82 min.een perfecte voorzet van de net in het veld gekomen speler Martijn A.werd vakkundig afgerond met het hoofd door wederom Willem V.(een puntgave hattrick).(4-1).

Dit was tevens de einstand van deze wedstrijd en de tweede overwinning in het prille seizoen.