Bentelo 1 - SVBV 1 : 4 - 2

In deze vierde wedstrijd van het seizoen stond de thuiswedstrijd tegen SVBV op het programma.

Bentelo wilde de winstpartij van vorige week een vervolg geven. Dan moest er hoe dan ook gewonnen worden. Na een weifelende start in de afgelopen wedstrijden, was Bentelo ditmaal vanaf het eerste fluitsignaal bij de les.

De gastheren zetten met goed positiespel druk op de defensie van SVBV, wat meteen resulteerde in een aantal goede kansen èn doelpunten. Als eerste kon Derin een goede aanval over de linkerflank, na een aantal verdedigers te omzeilen, netjes binnen schuiven. Een paar minuten na de openingstreffer kon Cas een teruggelegde bal van de achterlijn promoveren tot doelpunt.

Zo stond er binnen 20 minuten een comfortabele 2-0 voorsprong op het scorebord. Hierna ging de Bentelo-storm enigszins liggen. SVBV was niet bij machte een goed uitgespeelde kans te creëren maar door een van richting veranderd schot wisten zij echter toch de aansluitingstreffer te scoren.

De tweede helft was het voor Bentelo zaak zo snel mogelijk de 3-1 te maken om de wedstrijd in het slot te gooien. Bentelo had de controle en wist een aantal goede kansen te creëren. Toch duurde het nog tot de 80ste minuut voor er gescoord werd. Na goed doorjagen van Thomas, slaagde SVBV er niet in de bal uit de zestienmeter te krijgen, kon hij de 3-1 binnentikken en leek de wedstrijd gespeeld.

Echter, vijf minuten voor tijd wist SVBV uit een corner, welke slecht werd verwerkt door de Bentelo defensie, de aansluitingstreffer te scoren en werd het toch nog spannend. Maar dankzij een prachtige lob in de slotfase, maakte Bas aan alle onzekerheid een eind en bracht de 4-2 op het scorebord.

Een zeer mooi resultaat en Bentelo kan nu vol vertrouwen toewerken naar de zware pot, volgende week, in en tegen Rietmolen.